CCOO presenta les seves propostes en les negociacions del nou conveni per a l'ensenyament concertat

  El sindicat ha manifestat davant la Mesa Negociadora que no acceptarà plantejaments de renúncies com les del conveni vigent.

  13/10/2020.
  Reunio

  Reunio

  CCOO ha presentat avui a la resta d'organitzacions sindicals i patronals de la Mesa Negociadora la plataforma reivindicativa del VII Conveni Col·lectiu d'Empreses d'Ensenyament Privat Sostingudes Totalment o parcialment amb Fons Públics. Aquest document és el resultat de les aportacions realitzades per la nostra afiliació i mostra les manques actuals d'un conveni obsolet que no s'ajusta a les necessitats i demandes dels treballadors i de les treballadores del sector.

  En la reunió mantinguda aquest matí, que dóna lloc a l'inici formal de les negociacions, hem traslladat a la resta de sindicats la nostra invitació a adherir-se a la plataforma que hem donat a conèixer. Així mateix, hem deixat claríssimament clar que CCOO treballarà per un conveni que dignifiqui les condicions laborals del conjunt de treballadors i treballadores de l'ensenyament concertat, sense acceptar plantejaments de renúncies com les que es van signar en el conveni en vigor.

  Les propostes del sindicat es poden consultar en aquest document.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.