Novetats de MUFACE per a l'atenció a mutualistes

  Es presenta un nou servei automatitzat de talonaris 060 alhora que hi haurà canvis en els canals de gestió a partir del 20 d'octubre.

  15/10/2020.
  Novedades en los servicios para mutualistas

  Novedades en los servicios para mutualistas

  El 13 d'octubre es posa en marxa un nou servei automatitzat de talonaris per a l'ús dels quals només és necessari telefonar al 060, i tenir a mà el DNI i el Codi Postal. És un servei que pot utilitzar-se en qualsevol moment i activa l'enviament d'un talonari per correu al seu domicili.

  A més, a partir del 20 d'octubre, es racionalitzen els canals de petició de talonaris i s'eliminen dos d'ells, excepcionals, oberts durant l'estat d'alarma: el telèfon de cada servei provincial i el formulari web de l'Oficina d'Informació al Mutualista.

  Amb aquesta mesura, la Mutualitat persegueix facilitar a usuaris i usuàries l'obtenció de talonaris, amb respecte a la normativa de protecció de dades i d'ús racional del medicament. També s'aconsegueix, al temps, millorar els temps de resposta de l'Oficina d'Informació al Mutualista per a consultes, com a labor primordial, així com dels Serveis Provincials, per a atendre els mutualistes en una altra mena de gestions.

  Mentrestant, des de *MUFACE continuen treballant per a estendre la recepta electrònica.

  Més informació aquí.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.