CCOO demanda la convocatòria de l'Observatori Estatal de Convivència Escolar després de vuit anys d'inactivitat

  • Denúncia la inacció dels successius titulars del Ministeri d'Educació

La Federació d'Ensenyament demana polítiques de convivència escolar ambicioses i un impuls decidit a la lluita contra l'assetjament a través de dispositius electrònics

13/10/2020.
Adolescentes con sus teléfono móviles.

Adolescentes con sus teléfono móviles.

CCOO torna a demanar la convocatòria de l'Observatori Estatal de Convivència, com ja el fes per última vegada el mes de gener passat, amb el propòsit d'establir una agenda i un calendari de treball concrets. A través d'una carta dirigida a la ministra d'Educació, Isabel Celaá, i al secretari d'Estat d'Educació, Alejandro Tiana, recorda que l'educació de tots els nens i totes les nenes en un clima de seguretat, afecte positiu i respecte és requisit indispensable no sols per a l'aprenentatge escolar, sinó també per a un desenvolupament equilibrat i integral.

El sindicat critica la desídia i inacció dels successius titulars del Ministeri d'Educació en aquest àmbit de concertació social menteixis se succeeixen les notícies relacionades amb les conseqüències de l'assetjament en l'entorn escolar.

La Federació d'Ensenyament de CCOO demanda polítiques de convivència escolar ambicioses i eines per a lluitar contra l'assetjament escolar, inclòs el que es produeix a través de dispositius electrònics, i mostra la seva disposició i voluntat per a promoure el bon funcionament i el compliment dels objectius de l'Observatori, inactiu des de fa vuit anys malgrat les demandes recurrents dels representants del professorat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.