Telèfon gratuït d'assistència psicològica a la ciutadania 24h

  El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB), amb la col·laboració de Fundació “la Caixa” i de la Direcció General d’Emergències, ha activat un telèfon gratuït d’atenció psicològica a la ciutadania per assessorar a totes aquelles persones amb afectació psicològica o emocional derivada o agreujada a conseqüència de la crisi sanitària del SARS-CoV-2.

  08/10/2020.
  cat

  cat

  S’ha habilitat sobretot per atendre persones que viuen soles, menors i famílies en situacions especials, així com també professionals sanitaris o de l’àmbit docent. L’angoixa que està generant la situació de crisi, així com la por al contagi, situacions d’ansietat diverses o la pressió amb què treballen determinats sectors professionals, ha generat un augment de les necessitats d’atenció psicològica.

  Aquest dispositiu extraordinari permetrà absorbir una part del creixent nombre de demandes d'atenció psicològica que s'ha detectat en els diferents serveis sanitaris i assistencials de la comunitat i oferir a la població el suport i assessorament professional que necessita. Així mateix, el programa alleujarà la càrrega dels serveis mèdics i evitarà una medicalització generalitzada de problemes i alteracions psicològiques reactives a les circumstàncies viscudes. A més, és un dispositiu fàcilment accessible per a la població en general i permet uns primers auxilis psicològics i un asssessorament especialitzat en moments de crisi.

  El dispositiu està format per un equip de 30 professionals de la Psicologia i estarà operatiu de dilluns a diumenge, les 24 hores del dia, fins al 15 de gener de 2021.

  Telèfon 900 112 003

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.