La Comissió d’Experts en relació als casos d’abús i explotació sexual a menors tutelats presenta les seves conclusions

  La coordinadora del grup ha donat a conèixer els resultats de l’informe al Consell Rector de l’IMAS

  30/09/2020.
  Conclusions

  Conclusions

  Dimecres, 30 de setembre

  El Consell Rector de l’IMAS s’ha reunit avui en convocatòria extraordinària per conèixer les conclusions de l’informe que ha duit a terme la comissió d’experts en relació als casos d’abús i explotació sexual en l’àmbit de les persones menors d’edat amb mesura jurídica de protecció de Mallorca.

  La coordinadora de la comissió, Noemí Pereda, doctora en psicologia clínica i de la salut, professora de la Universitat de Barcelona i directora del Grup de recerca en victimització infantil i adolescent (GreVIA) ha explicat als assitents les principals conclusions del treball que ha duit a terme la comissió d’experts i quines són les recomanacions que proposen des del grup de treball per a donar una resposta eficaç als casos d’explotació sexual comercial infantil i adolescent (ESCIA).

  Seguir llegint...

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.