TRÀMIT URGENT del 19 al 20 d'octubre.

  Convocatòria del 3r tràmit urgent d'adjudicacions de substitucions

  02/10/2020.

  INICI: el DILLUNS 19 d'octubre a les 13:30h

  FINALITZACIÓ: el DIMARTS 20 d'octubre a les 09:00h.

  POSSIBLES ESPECIALITATS incloses: Llengua i literatura catalanes; Manteniment de vehicles; Estètica; Sistemes i aplicacions informàtiques; Instal·lació d'equips tèrmics i fluids.
  Per accedir fer clic aquí.

  INFORMACIÓ A TENIR PRESENT:

  • El procediment urgent d'adjudicació de substitucions es farà de forma telemàtica i l'adjudicació de la plaça serà automàtica.
  • No poden participar en aquest procediment els aspirants següents:

  - els aspirants exclosos, excepte: aquells exclosos únicament pel fet de no acreditar uns coneixements adequats de llengua catalana; aquells exclosos únicament per no acreditar la formació pedagògica i didàctica a què es refereix l'article 100.2 de la Llei orgànica 2/2006, i aquells exclosos pel fet de no acreditar uns coneixements adequats de llengua catalana i el requisit de la formació pedagògica i didàctica.
  - els exclosos per algunes de les causes de la base 20.
  - els aspirants no disponibles.

  • Els aspirants que no formin part de la borsa i participin en aquest procediment no s'integraran en la borsa, amb independència que se'ls adjudiqui o no la plaça, i restaran disponibles únicament per si fos necessari tornar a cobrir aquesta plaça.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.