TRASLLAT DE FUNCIONARIS PEL SERVEI DE RISCOS LABORALS I SITUACIÓ DELS INTERINS DESPLAÇATS

  En data de dia 24 de setembre, al BOIB Núm. 165 s'ha fet pública la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca per la qual s’aprova la instrucció per a la concessió de trasllats per raons de salut o de rehabilitació als funcionaris docents de l'ensenyament no universitari al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  25/09/2020.
  FECCOO Illes informa

  FECCOO Illes informa

  Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca per la qual s’aprova la instrucció per a la concessió de trasllats per raons de salut o de rehabilitació als funcionaris docents de l'ensenyament no universitari al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  Aquesta normativa afavoreix tant a funcionaris de carrera com a interins, la possibilitat de demanar una nova plaça per motius de salut, que han d’estar prou avalats per els informes d’Inspecció Mèdica.

  El trasllat per motius de salut d'un funcionari docent de carrera o en pràctiques implica el cessament del funcionari interí que ocupava la plaça vacant.

  Cas que en un mateix centre hi hagi varies places vacants a les quals el funcionari sol·licitant pugui ser traslladat, ocupades per funcionaris interins, s'aplicaran uns criteris d’antiguitat i meritació al cos per determinar el funcionari interí que ha de cessar.

  Des de CCOO volem recordar a la Conselleria que es va reclamar en la MSE de dia 16 de setembre que s’han de respectar les condicions de la plaça adjudicada a l’interí cessat i malauradament la normativa no recull de forma abastament explícita la protecció de l'interí desplaçat que demanàrem. En conseqüència, exigim una modificació de la normativa on quedi ben definida l’articulació de la preservació dels drets laborals i socioeconòmics dels interins desplaçats, que varen assolir amb l’obtenció d’una plaça vacant en el procés d’adjudicació.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.