INICI del PROCEDIMENT URGENT de SUBSTITUCIONS

  Consulta la normativa que ho regula.

  22/09/2020.
  FECCOO Illes informa

  FECCOO Illes informa

  Aquesta setmana tindrà lloc el primer tràmit telemàtic del procediment urgent de substitucions (Resolució de la directora general de Personal Docent de 9 de juliol de 2020 per la qual es convoca el procés d'adjudicació, annex 2, instrucció 3).

  -De manera excepcional, aquesta setmana s'iniciarà el dijous dia 24 de setembre de 2020 a les 11:00h i finalitzarà el divendres, dia 25 de setembre a les 09:00h.

  -L'accés al tràmit s'efectuarà des del Portal del docent interí. L'adjudicació de les places es farà el mateix divendres dia 25 de setembre.

  -Les places incloses en aquest tràmit es corresponen amb les especialitats: Alemany; Informàtica; Navegació i instal·lacions marines; Cuina i pastisseria; Instal·lacions electrotècniques; Manteniment de vehicles; Perruqueria; Sistemes i aplicacions informàtiques.

  Consulta la normativa que ho regula fent clic a la Resolució de la directora general de Personal Docent de 16 de setembre de 2020 per la qual es preveu el procediment d’adjudicació de places als aspirants a funcionaris interins docents de la borsa per a substitucions inajornables i de curta durada de tutors responsables de grup dels ensenyaments d’ infantil i de primària i de professors que imparteixin ensenyaments a l’educació secundària obligatòria que hagin d’estar en quarantena per causes directament relacionades amb la COVID-19

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.