"Prevención de riesgos laborales ante el COVID19"

  La Secretaria de Formació Sindical i Cultura del Treball presenta un mòdul formatiu online sobre "Prevenció de riscos laborals davant el COVID19", de 5 hores de durada, al qual poden accedir gratuïtament totes les persones afiliades i les delegades i delegats de CCOO de tot l'Estat.

  03/07/2020.
  PANDEMIA

  PANDEMIA

  Video presentació curs de "Prevención de riesgos ante el Covid19"

  En aquest curs, que pots iniciar a partir de l'1 de juliol de 2020, s'aborda la normativa aplicable i criteris per a la negociació de les condicions de treball a fi que les empreses garanteixin la nostra salut i adoptin mesures necessàries per a la prevenció dels riscos laborals davant el COVID19.

  Per a accedir a aquest mòdul formatiu has d'entrar en la plataforma de formació sindical: Escola Sindical Online "Juan *Muñiz *Zapico" i donar-te d'alta com a usuari nou prement en el botó crear compte nou. A continuació dins del curs tens que *automatricularte. Pots veure com fer-ho en el següent vídeo: Automatriculació escola online.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.