CALENDARI PROVISIONAL DELS PROCESOS DE JULIOL I AGOST

  MOLT IMPORTANT!!! Els tràmits de selecció de places, i tots els tràmits posteriors en general, s'han de fer de manera autenticada, això és, amb Certificat digital, @Clave o usuari/contrasenya. NO ES PODRAN FER TRÀMITS ANÒNIMS.

  03/07/2020.
  Calendari provisional juliol_agost 2020

  Calendari provisional juliol_agost 2020

  Aquesta és la proposta provisional. En tenir la definitiva us la farem arribar.

  La primera llista provisional d’admesos i exclosos se publicarà el dilluns 6 de juliol amb una IMPORTANT NOVETAT, ja que es baremarà tot menys els mèrits d'activitats de FORMACIÓ Permanent del Professorat. Aquests mèrits es publicaràn el proper 20 de juliol. Per tant:


  - Dilluns 6 sortirà una llista d’admesos i exclosos on no figurarà la formació permanent. (El calendari previst d’adjudicacions s’ha hagut d’alterar perquè encara no s’ha pogut valorar la formació de tot el professorat). Hi ha 7 dies naturals per reclamar. En aquest tràmit s'ha d'incloure el model de reclamació que podeu descarregar a la secció DOCUMENTS d'aquesta pàgina. Podeu accedir al tràmit de la reclamació del COS DE MESTRES o dels COSSOS DE SECUNDÀRIA fent clic al corresponent tràmit.

  - Posteriorment, dia 20 de juliol sortirà el llistat amb la formació reconeguda i s'obrirà un termini de set dies per presentar reclamacions ÚNICAMENT a aquests mèrits d'activitats de formació.


  Per a més informació podeu consultar el Resum de la Mesa Sectorial d'Educació d'avui 3 de juliol de 2020.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.