Educació obrirà el termini per presentar les sol·licituds de participació de les Oposicions ajornades a 2021

  Les persones que en el seu dia no varen presentar la seva sol·licitud, ho podran fer exclusivament els dies 29 i 30 de juny de 2020.

  19/06/2020.
  opos 2020

  opos 2020

  Avui dissabte dia 20 de juny, s'ha publicat al BOIB la Resolució de la directora general de Personal Docent de 17 de juny de 2020 per la qual es reprèn el termini de presentació de sol·licituds per participar a les proves selectives d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d'arts plàstiques i disseny i de mestres a les Illes Balears convocades per la Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de febrer de 2020 i es deixa sense efecte la possibilitat de formalitzar-les de manera presencial, unicament es podrà fer de manera telemàtica.

  Cal destacar que a aquesta convocatòria s'han d'inscriure totes les persones que no varen fer el tràmit per les oposicions de 2020 i que estan interessats en participar en les Oposicions que s'han ajornat al 2021, ja que aquest tràmit no es tornarà a obrir.

  El que sí s'obrirà és un termini de 10 dies per sol·licitar la devolució de les taxes pagades a aquelles persones que es varen inscriure però ara no volen participar en la convocatòria del 2021.

  Resolució de la directora general de Personal Docent de 17 de juny de 2020 per la qual es reprèn el termini de presentació de sol·licituds per participar a les proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d’ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de professors d’escoles oficials d’idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d’arts plàstiques i disseny i de mestres a les Illes Balears convocades per la Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de febrer de 2020 i es deixa sense efecte la possibilitat de formalitzar-les de manera presencial.

  Documentació associada
  Documentació associada

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.