Elles prenen la paraula

  La Federació d'Ensenyament presenta una campanya per a donar veu a les dones, moltes vegades invisibilitzades, i als principals desafiaments que es vénen per al present i el futur.

  16/06/2020.
  Ellas toman la palabra

  Ellas toman la palabra

  "Elles prenen la paraula pretén ser una via de transmissió del que està passant en l'actualitat i cridar l'atenció sobre la necessitat d'abordar els treballs posant en el centre les cures, sempre des d'una perspectiva política", explica Belén de la Rosa, secretària de Dona, Polítiques d'Igualtat i LGTBIQ de FECCOO. I continua explicant que un dels motors d'aquesta campanya que presenten avui és "donar veu a les treballadores, moltes vegades invisibilitzades, no escoltades, solapades per altres discursos masculinizats que no tenen en compte la realitat del que està passant i pot passar. Perquè al final, quan els drets involucionen, les cures i la precarietat té nom de dona, la immensa majoria de les vegades".

  Entre els temes que abordaran les autores convocades a participar en el desenvolupament d'aquesta campanya estan l'habitatge, la crisi europea, les cures i a la seva professionalització, teletreball i desconnexió digital, drets laborals en igualtat de condicions, docència i totes aquelles qüestions que com a treballadores ens interessen. Presa tu també la paraula i comparteix aquests continguts que inclouran també altres formats audiovisuals.

  Pots visitar-la aquí, ja que serà permanent en la web de la revista TE en Internet (http://www.te-feccoo.es/).

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.