MUFACE: el 21 de juny finalitza l'exempció de visat de les receptes

  Amb la finalitat de l'estat d'alarma el pròxim 21 de juny, acaba l'exempció de visat arbitrada per MUFACE amb el Ministeri de Sanitat per a facilitar les seves gestions als mutualistes durant aquesta situació. A partir d'aquesta data, torna a ser obligatori el segell físic de MUFACE en les receptes. Aquesta obligació no afecta a els/as mutualistes d'opció pública que tenen recepta electrònica ni a els/as mutualistes d'opció concertada que gaudeixen de recepta electrònica concertada a Cantàbria.

  16/06/2020.
  MUFACE

  MUFACE

  Per a facilitar les seves gestions als mutualistes que sí que han de segellar les seves receptes, s'han habilitat diferents vies:

  1) El mutualista envia la documentació per correu postal al seu servei provincial (veure contacte de les oficines) i la rep per la mateixa via.

  2) Sol·licitud de cita prèvia en el servei provincial i gestió presencial. (Aquí poden veure's els diferents canals de sol·licitud de cita prèvia, que és obligatòria en totes les oficines).

  Els serveis provincials aniran informant els mutualistes sobre noves mesures per a facilitar els tràmits de visat.

  Es recomana també visitar la pàgina web de MUFACE i el compte de Twitter @MUFACEOFICIAL

  Finalment, cal recordar que, sense necessitat d'identificació electrònica, es poden realitzar consultes en tot moment a través del formulari web de l'Oficina d'Informació al Mutualista en aquest enllaç, al qual es pot accedir també des de l'APP per a dispositius mòbils de MUFACE, en la qual pot registrar-se entrant aquí.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.