Tràmit telemàtic per d'ajudes de Fons Social per estudis i fills majors de 18 anys.

  Posada en marxa del nou tràmit telemàtic per sol·licitar les AJUDES per ESTUDIS corresponents al curs 2019-20 i les AJUDES per FILLS MENORS DE DEVUIT ANYS del Fons Social.

  15/06/2020.
  FECCOO Illes informa

  FECCOO Illes informa

  A partir d'avui dilluns 15 de juny s’habilita un programa desde la dgpdocen (dins l’enllaç de fons social) per poder tramitar totes les sol·licituds de manera telemàtica, al qual només es podrà accedir amb usuari i contrasenya o @Clave.

  Les AJUDES PER ESTUDIS corresponents al curs 2019-2020 i les AJUDES PER FILLS MENORS DE DEVUIT ANYS del Fons Social s’han de sol.licitar amb el nou tràmit TELEMÀTIC habilitat a tal efecte: http://www.caib.es/sites/fonssocial  fins dia 15 de juliol de 2020.

  La resta d’ajudes es poden sol.licitar en el correu electrònic fonssocial@dgpodocen.caib.es o presencialment (mitjançant cita prèvia)

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.