Campanya CCOO Ajuda Desocupació

  Comissions Obreres ha posat en marxa un servei dirigit a les persones treballadores en desocupació per Covid (ERTO o qualsevol altre), que encara no han començat a cobrar la seva prestació per desocupació.

  07/06/2020.
  FB Ajuda Desocupacio

  FB Ajuda Desocupacio

  L'objectiu de la campanya de CCOO

  Pretenem agilitar la resolució de sol·licituds de desocupació presentades al Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) que encara no han estat ateses per aquest organisme.

  Des de la secretaria de Polítiques Públiques i protecció social ens ocuparem de remetre al SEPE cada cas individualitzat, per a intentar que s'agilitin els tràmits o es resolguin els problemes que estan retardant el cobrament de la prestació. En la nostra mà no està resoldre la situació ja que la resolució de l'expedient és una facultat exclusiva del SEPE.

  Activació del servei.

  Les persones interessades poden accedir al formulari on-line que està situat en l'adreça www.ccoo.es/ayudadesempleo. Cada dia la Secretaria de Polítiques Públiques i Protecció Social tramitarà els formularis rebuts davant el SEPE per agilitar la seva prestació.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.