Protocols de Desescalada Fase 3

  NOU!!! Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 4 juny de 2020 per la qual s'aprova el Protocol per a la fase III

  04/06/2020.
  Retrobament a les aules_F3

  Retrobament a les aules_F3

  Ja s'ha publicat el Protocol per a la fase 3 del procés de desescalada progressiva per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears (annex I) amb els documents que el complementen:

  • Les pautes per al correcte ús de material de protecció individual en relació amb l’alerta per COVID-19, del Servei de Prevenció de Riscs Laborals del Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca (annex II).
  • Les mesures de protecció individual, col·lectiva i control sanitari als centres educatius de les Illes Balears, del Servei de Prevenció de Riscs Laborals del Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca i la Conselleria de Salut i Consum (annex III).
  • Les pautes de neteja i desinfecció de superfícies i espais dels centres educatius enfront de la COVID-19, del Servei de Prevenció de Riscs Laborals del Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca (annex IV).
  • El Protocol d’actuació davant la detecció de símptomes compatibles amb COVID-19 entre l’alumnat dels centres educatius, de la Conselleria de Salut i Consum (annex V).
  • El Protocol d’actuació davant la detecció de qualsevol símptoma compatible amb COVID-19 entre els professionals adults dels centres educatius, del Servei de Prevenció de Riscs Laborals de la CAIB, el Servei de Prevenció de Riscs Laborals del Personal Docent i la Conselleria de Salut i Consum (annex VI).
  • El qüestionari de salut d’incorporació de les persones treballadores (annex VII).

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.