Dia Mundial del Medi Ambient 2020

  CCOO insta el Govern i a tots els àmbits, social, polític i laboral, al diàleg per a la construcció d'un model de desenvolupament més sostenible.

  04/06/2020.
  Dia Mundial del Medi Ambient 2020

  Dia Mundial del Medi Ambient 2020

  La pandèmia ofereix a la Humanitat una oportunitat única per a redissenyar i replantejar la relació que hem tingut i tenim encara amb la naturalesa. Aquesta és l'única via per a reconstruir un sistema més amigable amb el medi ambient.

  "A mesura que creix la població mundial i ens acostem al llindar dels 10.000 milions d'habitants, hem de comprendre millor la xarxa de vida en la qual existim i entendre el seu funcionament com un sistema íntegre. És hora de reinventar la nostra relació amb la naturalesa i posar-la en el centre de la nostra presa de decisions", diu la web del Dia Mundial del Medi Ambient que celebrem el 5 de juny, enguany sota el lema "Va arribar l'Hora de la Naturalesa".

  Des de CCOO continuarem treballant perquè el Govern i les organitzacions socials col·laborin i dialoguin per a la construcció d'un model de desenvolupament més sostenible que ens permeti precisament canviar aquesta manera de relacionar-nos amb la naturalesa.

  #PerLaNatura

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.