Regularització de titulacions en centres concertats

  Atenció!!! Professorat que no hagi regularitzat la seva situació respecte a titulacions o als coneixements de català exigits.

  03/06/2020.
  Regularització titulacions_Centres Concertats

  Regularització titulacions_Centres Concertats

  Mitjançant el BOIB núm. 27 de data 27 de febrer de 2016 es va iniciar el procediment de regularització del personal docent dels centres concertats per adequar la seva activitat docent a la normativa vigent en matèria de titulacions, de formació pedagògica i didàctica i de requisits de coneixements de català. A data d'avui, hi ha professors que no han regularitzat la seva situació respecte a titulacions o als coneixements de català exigits.

  Degut a la declaració de l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, la convocatòria de les proves de llengua catalana per al mes de juny de 2020 s'han suspès. Per aquest motiu es prorroga el termini per presentar la titulació de català exigida per la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca fins juny de 2021.

  Respecte a la resta de titulacions, els centres concertats han de presentar a la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca la documentació necessària per acreditar el progrés en l'obtenció d'aquesta titulació.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.