Suport a les famílies per a conciliar la vida familiar i laboral quan concorrin circumstàncies excepcionals relacionades amb la Covid-19

  El Reial decret llei 8/2020 de 17 de març, en el seu article 6è (pla MECUIDA), amplia els criteris per a cobrir les circumstàncies excepcionals originades per la COVID-19, en matèria d'adaptació de la jornada laboral o reducció d'aquesta, en el si de les empreses.

  28/05/2020.
  Apoyo a las familias para conciliar Covid19

  Apoyo a las familias para conciliar Covid19

  Des de CCOO considerem que l'adaptació de la jornada laboral, en l'àmbit de les empreses és la mesura que s'ha de potenciar en una situació excepcional i de caràcter conjuntural, com l'originada per la pandèmia que estem vivint, que ha comportat entre altres coses, haver de prescindir dels servei públics i privats que faciliten la conciliació de la vida laboral i familiar.

  Clickar a l'enllaç per accedir al document "Apoyo a las familias para conciliar la vida familiar y laboral cuando concurran circunstancias excepcionales relacionadas con la Covid-19"

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.