Cita prèvia obligatòria en les oficines de Muface

  A partir del 25 de maig, s'exigeix cita prèvia en totes les oficines i serveis provincials de MUFACE. Per la limitació d'aforaments i la necessitat de restringir afluència, juntament amb l'experiència d'aquests dos últims mesos reforçant els canals alternatius al presencial (telèfon 060, telèfon i correu electrònic dels serveis provincials, correu postal, App per a dispositius mòbils, seu electrònica i formulari web) les seus de MUFACE només atendran sense cita les urgències d'assistència sanitària i, amb cita, aquells assumptes que no puguin resoldre's per un altre canal.

  27/05/2020.
  FECCOO Illes informa

  FECCOO Illes informa

  A partir del 25 de maig, s'exigeix cita prèvia en totes les oficines i serveis provincials de MUFACE. Per la limitació d'aforaments i la necessitat de restringir afluència, juntament amb l'experiència d'aquests dos últims mesos reforçant els canals alternatius al presencial (telèfon 060, telèfon i correu electrònic dels serveis provincials, correu postal, App per a dispositius mòbils, seu electrònica i formulari web) les seus de MUFACE només atendran sense cita les urgències d'assistència sanitària i, amb cita, aquells assumptes que no puguin resoldre's per un altre canal.

  La petició de talonaris, per exemple, pot realitzar-se per qualsevol dels canals alternatius al presencial, per la qual cosa no s'ha d'anar a les oficines a sol·licitar-los.

  LES VIES PER A SOL·LICITAR LA CITA PRÈVIA estan en aquest enllaç de la pàgina web, i són:

  1) El telèfon o el correu electrònic del servei provincial, en la major part de les oficines, 0

  2) La cita prèvia de la seu electrònica de MUFACE, que pot sol·licitar-se només amb el DNI i un telèfon mòbil ( sense identificació electrònica) en l'apartat “Altres” de la seu electrònica de MUFACE, o bé amb una TELEFONADA al número 060, en la qual es recomana dir al principi “CITA PRÈVIA MUFACE”. Aquests canals estan ja disponibles en les oficines d'ALACANT, ALBACETE, CADIS, GRANADA, CÒRDOVA, MÀLAGA, SEVILLA I VALÈNCIA, per a sol·licitar cita a partir del 8 de juny.

  Enllaç a la pàgina de MUFACE:

  https://www.muface.es/muface_Home/muface_comunicacion/hemeroteca-noticias/2020/Mayo-2020/CITA-PREVIA-OBLIGATORIA.html#.Xs6vbjozZPZ

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.