Educació publica la convocatòria per a professorat de seccions bilingües d'espanyol per al curs 2020-2021

  S'ofereix un màxim de 135 places amb diferents perfils (Llengua, Història, Matemàtiques i Ciències), el termini de presentació de les quals de sol·licituds romandrà obert fins al 5 de juny.

  12/05/2020.
  Profesorado en secciones binlingües de español 2020-2021

  Profesorado en secciones binlingües de español 2020-2021

  El Ministeri d'Educació i Formació Professional ha publicat la convocatòria de professorat en Seccions Bilingües d'Español a Europa Central, Oriental i la Xina 2020-2021 corresponents a un màxim de 135 places amb diferents perfils (Llengua, Història, Matemàtiques i Ciències) i el termini de presentació de sol·licituds comprèn des del 7 de maig fins al 5 de juny a les 14.00 hores.

  Es convoquen, en règim de concurrència competitiva, d'acord amb la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions i de l'Ordre ECI/1305/2005, de 20 d'abril, un màxim de 135 places per a impartir Llengua i Cultura espanyoles i altres matèries en llengua espanyola en les Seccions bilingües d'espanyol de Bulgària, la Xina, Eslovàquia, Hongria, Polònia, República Txeca, Romania i Rússia, o qualsevol altre país amb el qual es pugui formalitzar un conveni durant la present convocatòria, segons la distribució establerta en l'Annex I d'aquesta resolució. El número i perfil de les places podrà variar en funció de la planificació del curs escolar que realitzin les autoritats educatives dels països de destinació.

  El professorat actualment destinat en les places convocades per Resolució d'11 d'abril de 2019 (Extracte en BOE del 17) que desitgi renovar la seva participació en el programa haurà de sol·licitar-lo d'acord amb els requisits establerts.

  Els programes de mobilitat del professorat en àmbits internacionals reforcen les orientacions de la Unió Europea que insisteixen en la necessitat de l'adquisició de les competències clau per part de la ciutadania com a condició indispensable per a aconseguir que els individus aconsegueixin un ple desenvolupament personal, social i professional que s'ajusti a les demandes d'un món globalitzat i faci possible el desenvolupament econòmic, vinculat al coneixement.

  En la pàgina web del programa els candidats trobaran tota la informació sobre la convocatòria, així com tutorials per a dur a terme els tràmits d'inscripció i registre de sol·licituds, guies informatives per països, preguntes freqüents, experiències de professors i l'accés online al tràmit:

  Les persones candidates podran trobar tota la informació sobre la convocatòria en la pàgina web del Ministeri, així com també tutorials per a realitzar les inscripcions i registres de sol·licituds, resolució de preguntes freqüents, guies informatives dels països de destinació, així com accedir a testimoniatges de docents que ja han participat en aquesta experiència.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.