Els sindicats d'educació sol·liciten la convocatòria urgent de la taula de negociació del personal docent

  Les organitzacions representatives del sector de l'ensenyament sol·licitem a la ministra Isabel Celaá la convocatòria d'aquesta taula per a abordar la desescalada en l'àmbit educatiu i l'inici de curs.

  07/05/2020.
  Los sindicatos de educación solicitan la convocatoria urgente de la Mesa de Negociación del personal docente

  Los sindicatos de educación solicitan la convocatoria urgente de la Mesa de Negociación del personal docente

  La Federació d'Ensenyament de CCOO, FeSP-UGT, CSIF, STEs Intersindical i ANPE han remès una carta a la ministra d'Educació, Isabel Celaá, en la qual sol·liciten la convocatòria urgent de la taula de negociació del personal docent per a abordar aquelles mesures que afecten l'àmbit de l'ensenyament i que han de ser consensuades amb les organitzacions sindicals, legítimes representants del professorat.

  Entre els temes a tractar, els sindicats esmenten la proposta de desescalada en l'àmbit educatiu i l'inici del nou curs al setembre, sense deixar de costat l'elaboració dels plans necessaris per a garantir la seguretat i salut del professorat i l'alumnat, els plans de contingència, les mesures educatives i altres aspectes que els afecten.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.