Amb L de visible

  • Participa en la Campanya per la visibilitat lèsbica en els espais educatius

24/04/2020.
Amb L de visible

Amb L de visible

Descarrega't el nostre fullet informatiu i participa en la Campanya per la visibilitat lèsbica en els espais educatius.

Des de la Federació d'Ensenyament de CCOO (FECCOO) recordem la necessitat de generar espais proclius a la vivència en llibertat de les nostres alumnes lesbianes i aconseguir protocols específics que posin fi a la lesbofòbia en contextos escolars.

Moltes de les nostres professores lesbianes ja han fet el pas de ser referents visibles, posant de manifest una vivència en positiu, transmetent a les alumnes que ser dones lesbianes és un orgull, una realitat que ha de trobar el seu espai per a fer de l'educació un procés d'aprenentatge a favor de les diversitats, l'educació en igualtat i l'eliminació de les actituds sexistes i LGTBIQ+fòbiques.

Moltes de les nostres companyes d'altres sectors educatius també han decidit ser visibles i viure en llibertat. Aquesta opció política és molt important per promoure un entorn laboral lliure de prejudicis, discriminacions, invisibilitats, rebuig i lesbofòbia. Però encara som poques, necessitem ser més.

Per aquest motiu t'animem a participar en la Campanya per la visibilitat lèsbica en els espais educatius amb la següent dinàmica:

Pren una imatge teva, foto o vídeo i forma amb la mà la lletra L, amb els dits polze i índex en angle recte. Si graves un vídeo, pots expressar el que consideris per mostrar la teva visibilitat en el teu entorn, per exemple, recitant el missatge d'aquesta campanya: “Dona lesbiana, docent visible i orgullosa: per la promoció de referents LGTBIQ en els centres educatius, sigues visible”. O qualsevol altra cosa que creguis convenient. Puja-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #LdeVisible. Esmenta'ns o etiqueta'ns en Twitter (@feccoo), Facebook (Federació d'Ensenyament de CCOO) i Instagram (fe_ccoo).

El dia 26 recopilarem els vostres missatges perquè puguem veure'ls en tots els nostres canals i en la pàgina web www.fe.ccoo.es.

 

Documentació associada
Enllaços relacionats
Documentació associada
Enllaços relacionats

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.