Interinitats 3r Trimestre

  Informeu-vos de les darreres novetats en tema d'adjudicacions...

  06/04/2020.
  Tràmits 3r Trimestre

  Tràmits 3r Trimestre

  I) FINALITZACIÓ SOL·LICITUDS DE DISPONIBILITAT/AMPLIACIÓ D'OPCIONS PEL 3r TRIMESTRE
  De manera extraordinària, i en previsió del bon funcionament dels possibles tràmits d'adjudicacions del 3r trimestre, els internis NO DISPONIBLES que vulgueu estar DISPONIBLES o els que vulgueu AMPLIAR OPCIONS teniu fins al dia 12 d'abril per tramitar la vostra sol·licitud mitjançant el tràmit telemàtic corresponent.

  II) TRÀMIT DE DISPONIBILITAT AL 3r TRIMESTRE
  Per raons d'actualització de l'estat de disponibilitat dels funcionaris interins, el tràmit de canvi de disponibilitat romandrà desactivat des del dia 13 d'abril fins al 20 d'abril, ambdós inclosos; aquest tràmit es reactivarà a partir del 21 d'abril només per canviar l'estat a NO DISPONIBLE.

  III) TRÀMIT D'AMPLIACIÓ D'OPCIONS AL 3r TRIMESTRE
  Per raons d'actualització de les ampliacions d'opcions dels funcionaris interins, i atès que el 3r trimestre és el darrer, aquest tràmit romandrà desactivat des del dia 13 d'abril fins al final de curs.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.