La FE-CCOO amb el personal de les Escoletes Municipals

  Avui la Secretària General de la Federació d'Ensenyament de CCOO ha sol·licitat per escrit els mateixos drets per a les treballadores de les escoletes municipals.

  20/03/2020.

  La Secretària General de la FE-CCOO de les Illes Balears,

  EXPOSA:

  • Que en el dia d'avui la Conselleria d'Educació de les Illes Balears ha donat les següents instruccions:

  A partir del dilluns 23 de Març els equips directius dels centres públics i concertats no hauran d'acudir a el centre escolar. Per tant els centres escolars romandran tancats, cap professional haurà de romandre al centre escolar mentre continuï la situació provocada pel Covid-19 i realitzaran teletreball, llevat del cas en què ho requereixi expressament l’administració educativa per dur a terme tasques específiques que s'ha de realitzar de forma presencial.

  • L’organització de les escoles infantils fins ara era idèntica a la dels centres de primària i secundària, es fan torns amb el personal educatiu per mantenir-les obertes.
  • S’han de prendre les mateixes mesures de protecció i prevenció a les escoles infantils que en els centres públics i concertats de primària i secundària, ja que els riscos són els mateixos. A més el RD 463/2020 on es declara l’estat d’alarma al seu article 9.1 suspèn l’activitat lectiva presencial a tots els centres i etapes educatives sense fer-ne cap diferència.

  SOL·LICITA:

  • Que a partir del dilluns 23 de març els centres d'educació infantil romanguin tancats i tot el personal docent pugui realitzar teletreball, quedant a disposició del centre per si succeeix un cas d'urgència, mentre romangui la situació provocada pel Covid-19, com es fa a altres centres educatius (0-3).
  • El personal no docent quedia disposició del centre per si succeeix un cas d'urgència com es fa a altres centres educatius (0-3).

  Preguem que com a màxims responsables dels serveis educatius d’aquest ajuntament tenguin en consideració la nostra sol·licitud i esperem una resposta urgent degut a l’excepcionalitat de la situació.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.