Carta al Conseller

  15/03/2020.

  Senyor Conseller,

  Davant les darreres notícies front a la crisi del Coronavirus, la FE-CCOO:

  Creu encertada la decisió de que els docents no hagin d’assistir al centre educatiu el dilluns 16 i durant tot el període d’estat d’alarma. Tot i això entenem que els docents quedin a disposició dels equips directius.

  Per altra banda, no entenem i rebutgem el fet que els equips directius hi hagin d’assistir ja que una assistència telemàtica és factible i no suposa un perjudici per a l’alumnat i les famílies.

  Si tanmateix qualsevol reunió presencial ha de ser amb cita prèvia, els equips directius poden rebre les telefonades al seu domicili desviant les línies del centre.

  Aquesta mesura no empitjoraria l’atenció a les famílies i sí que disminuiria el trànsit innecessari de persones.

  Per tot això demanem a l’administració que sigui coherent amb els esforços que es demanen a la població per fer front a aquesta crisi sanitària i modifiqui les darreres instruccions per tal de fomentar el teletreball de tots i totes.

  Veiem també encertat que s’anul·li la MSE i la Mesa de Concertada de demà. Tot i això pensem que s’haurien d’aclarir la situació en la que queda el personal no docent que presta serveis als centres educatius públics i concertats privats: ATEs, personal de neteja i d’administració…Entenem que tampoc han d’acudir als centres educatius però no tenim constància de que s’hagi fet cap instrucció al respecte.

  Demanem a l’administració que aclareixi aquest tema per tal de poder transmetre un missatge de tranquil·litat i es mantengui en tot moment en comunicació amb les organitzacions sindicals per tal n’anar resolent qualsevol imprevist.

  Salutacions cordials,

  FE-CCOO Illes

  Documentació associada
  Documentació associada

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.