Darreres NORMATIVES, INSTRUCCIONS... en relació a la crisi del CORONAVIRUS

  Consulteu les darreres instruccions, informacions i mesures al respecte.

  13/03/2020.
  Baixa per contagi

  Baixa per contagi

  INFORMACIÓ PERMANENT a nivell...

  * SANITARI ESTATAL i de les ILLES BALEARS.
  * Sindical.

   NOVETAT!!!: Consulta el document "Fases de la DESESCALADA"

  "GUÍA DE BUENAS PRÁCTICAS EN LAS SALIDAS DE LA POBLACIÓN INFANTIL DURANTE EL ESTADO DE ALARMA".

   "MEDIDAS SOCIALES PARA POBLACIÓN EN SITUACIÓN DE VULNERABILIDAD POR LA CRISIS SANITARIA".

  ORDEN POR LA QUE SE ADOPTAN MEDIDAS EXCEPCIONALES EN MATERIA DE FLEXIBILIZACIÓN DE LAS ENSEÑANZAS DE FORMACIÓN PROFESIONAL DEL SISTEMA EDUCATIVO Y DE LAS ENSEÑANZAS DE RÉGIMEN ESPECIAL. (21-4-2020)

   Real Decreto-ley 15/2020, de 21 de abril, de medidas urgentes complementarias para apoyar la economía y el empleo.

  Consulta les Instruccions complementàries per a l'AVALUACIÓ pel que queda del curs 2019-20en les diferents etapes: 2n cicle d'Educació Infantil i Primària, ESO, Batxillerat i ESPA EAS .

    Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca, de dia 2 d’abril de 2020 per la qual es dicten les instruccions per regular el procés d’admissió i matriculació dels alumnes als ensenyaments d’idiomes dels centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mentre no es publiqui la normativa autonòmica que reguli aquest procés (2-4-2020)

   Orden SND/319/2020, de 1 de abril, por la que se modifica la Orden SND/ 232/2020, de 15 de marzo, por la que se adoptan medidas en materia de recursos humanos y medios para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19. (1-4-2020)

  Relació de mesures adoptades  (1-4-2020)

   

    BOE (31-03-2020): 

   

  Els Equips d’Orientació Educativa i Psicopedagògica (EOEP) d’Educació Infantil i Primària de le Illes Balears han elaborat les següents RECOMACIONS INCLUSIVES PELS CENTRES EDUCATIUS DURANT LA SITUACIÓ D’ALERTA SANITÀRIA PER ATENDRE L’ALUMNAT QUE ES TROBA EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT.

  Circulació de persones per vies i espais públics.

   

  INSTRUCCIONS DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA PER A L’ORGANITZACIÓ I EL FUNCIONAMENT DELS CENTRES DOCENTS DE LES ILLES BALEARS DURANT EL PERÍODE DE SUSPENSIÓ DE L'ACTIVITAT EDUCATIVA PRESENCIAL (27-03-20)

   

  INFORMACIÓ VOLS I VAIXELLS. PROHIBITS:

     * tots els VOLS excepte mercaderies i vols especials de tornada a casa des de Madrid, Barcelona, València i interilles.

     * VAIXELLS excepte transport de mercaderies.

  S'habiliten els controls sanitaris als aeroports.

   

  Informació sobre Coronavirus per a MUTUALISTES.

   

  Noves mesures de l'Ajuntament de Palma en aplicació del Reial Decret que regula l’estat d’alarma. (15_03_2020)

  Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19.

  Informació d’utilitat per a la ciutadania: autotest de resposta ràpida i ús correcte del 061 Salut Respon

  Les persones que hagin estat en una zona de contagi i tenguin algun símptoma (febre, tos i/o insuficiència respiratòria) han de cridar al 061 Salut Respon. En cas que no obtenguin resposta immediata, el seu número quedarà registrat i els professionals s’hi posaran en contacte. No és necessari telefonar repetidament. D’aquesta manera es contribuirà a mantenir l’eficàcia en l’atenció urgent...

  Real Decreto-ley 7/2020, de 12 de marzo, por el que se adoptan medidas urgentes para responder al impacto económico del COVID-19.

  Mesures aplicables al personal del Consell de Mallorca, IMAS i resta d'organismes autònoms i ens depenents.

  Decret d'Organització del Serveis i Funcions del Consell de Mallorca i dels seus organismes autònoms.

  Amadip Esment Fundació.

  EL CONSELL DE GOVERN APROVA UN PLA DE MESURES EXCEPCIONALS PER LIMITAR LA PROPAGACIÓ I EL CONTAGI DEL CORONAVIRUS. Les mesures entraran en vigor a partir d'aquesta mitjanit. (13_03_2020)

  Instruccions de la Direcció General de FORMACIÓ PROFESSIONAL i Ensenyaments Artístics Superiors. (13_03_2020)

  INSTRUCCIONS DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA PER A L’ORGANITZACIÓ I EL FUNCIONAMENT DELS CENTRES DOCENTS LES ILLES BALEARS DURANT EL PERÍODE DE SUSPENSIÓ TEMPORAL DE L'ACTIVITAT EDUCATIVA PRESENCIAL (13_03_2020)

  El Govern de les Illes Balears presenta un nou paquet de mesures per fer front al Sars-CoV-2 (12_03_2020)

  Mesures sol·licitades per la FE-CCOO estatal a la Ministra d'Educació i Formació Professional en la gestió de la crisi del coronavirus (12-02-2020)

  Accés directe a la informació publicada des de la Direcció General de Salut Pública...

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.