Més femisme és més educació

  • Descarrega't la nostra proposta d'activitats per treballar a l'aula

La Federació d'Ensenyament de CCOO posa a la disposició del professorat d'Infantil, Primària i Secundària una proposta d'activitats per treballar la celebració del 8 de març a l'aula. El seu objectiu és ajudar l'alumnat a prendre major consciència de les desigualtats i contribuir a l'erradicació dels rols sexistes.

05/03/2020.
CCOO Té un pla

CCOO Té un pla

CCOO anima a tots els centres escolars a establir un pla de mesures concretes per a la igualtat i el desenvolupament integral de la personalitat de l'alumnat, enfocat a erradicar el sexisme i la invisibilització de les dones i reafirmar el fet de ser persones amb plena capacitat sobre el nostre benestar, desitjos, drets i, en definitiva, sobre les nostres necessitats sense el jou opressor d'un sistema que ens classifica, jerarquitza i atribueix rols tancats que només minven la nostra llibertat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.