MUFACE: Informació sobre el Coronavirus

  Consulta les preguntes freqüents que sobre el Covid-19 ha publicat MUFACE i la "GUÍA PARA LA ACTUACIÓN EN EL ÁMBITO LABORAL EN RELACIÓN AL NUEVO CORONAVIRUS" que es pot consultar al document adjunt.

  05/03/2020.

  A la web de MUFACE s'ha posat a disposició dels seus usuaris una sèrie de preguntes freqüents sobre la crisi del Covid-19 que podeu consultar fent clic aquí.

  Per altra banda, hem realitzat la consulta pertinent a MUFACE ja que, aquells mutualistes que tinguin asseguradora privada i ser aquesta de gestió autonòmica, es realitzen cobraments per part d'aquestes quan no s'ha avisat al servei d'aquestes asseguradores. La comunicació que MUFACE ens ha reexpedit és la següent:

  Si qualsevol mutualista ha tornat recentment de zona de risc o ha estat en contacte amb un cas probable o confirmat, pot realitzar vida habitual però vigilar l'aparició de símptomes en els 14 dies següents a la volta del viatge o el contacte.
  Si està en aquests supòsits i apareixen símptomes compatibles amb una infecció respiratòria com tos, febre o falta d'aire, ha d'aïllar-se en el seu domicili i telefonar al número d'urgència de la seva entitat asseguradora. Els telèfons són:

  ADESLAS: 900 322 237,

  ASISA: 900 900 118,

  DKV: 900 300 799 i

  Igualatorio Quirúrgic de Cantàbria (IMQC): 800 404 970.

  Si vostè és mutualista d'opció publica, telefoni al 112 . Des d'aquests telèfons s'activarà, en el seu cas, el protocol establert per les autoritats sanitàries per a tota la ciutadania. A més, hem rebut comunicacions referent a la consideració d'IT per Contingències Comunes en cas d'aïllament preventiu com va ser el protocol en 2009 amb la Grip A.

  Esperem que us sigui d'utilitat la informació.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.