Vacances a Balneari i Residencials

  • MONTEPIO i MUTUALITAT DE LA MINERIA ASTURIANA

Des de CCOO D'ASTÚRIES volem informar a tota l'afiliació de l'acord que la nostra organització té amb el MONTEPIO I MUTUALITAT DE LA MINERIA ASTURIANA.
Des de la nostra organització us adjuntem tarifes, són preus especials, exclusius per a la nostra afiliació i vigents per a l'any 2020, en les nostres instal·lacions del Balneari de Ledesma a Salamanca i en els Residencials de Destinacions de Sol de Los Alcázares de la Mar Menor (Múrcia), Roquetas de Mar (Costa d'Almeria) i la Residència SPA de Felechosa-Alt Aller.

26/02/2020.
Cartell Montepío

Cartell Montepío

El Grup Montepío li ofereix la possibilitat de gaudir les seves residències durant tot l'any, tant per a les seves estades vacacionals com per a les seves escapades de caps de setmana, ponts, etc, prèvia reserva i segons disponibilitat. L'única excepció a la immediatesa de la reserva és la Temporada Alta (mesos de juny, juliol, agost i setembre), que a causa de la demanda, és necessari presentar una sol·licitud prèvia per part de les persones associades abans del divendres 15 de maig de 2020.

Les TARIFES 2020, recullen els preus expressats segons temporada, tipus d'estada o apartament.

RESERVA AMB TEMPS I ASSEGURA LA TEVA ESTADA:
Per a reservar estada, tant en temporada alta com fora de temporada, en el Balneari de Ledesma o en un dels seus Apartaments residencials a Los Alcázares de la Mar Menor o Roquetas de Mar-Costa d'Almeria podràs realitzar-ho de la següent forma:

1) Descarregar el MODEL DE SOL·LICITUD D'ESTADES que t'adjuntem en arxiu adjunt, emplenar-ho i enviar-ho per correu electrònic a silviapariente@asturias.ccoo.es, o per correu ordinari a CCOO D'ASTÚRIES, carrer Sant Teresa, nº15 – 4a planta (33005 – Oviedo).

2) Reservar directament a través de la central de reserves on-line disposades en la pàgina web dels Residencials del Grup Montepío www.destinosdesol.es i www.balnearioledesma.com. Si utilitzaràs la central de reserves on-line hauràs de posar-te en contacte telefònic amb CCOO d'Astúries 985257199 extensió 4407, per a facilitar-te el CODI PROMOCIONAL.

3) En tots dos casos hauràs d'aportar CERTIFICAT D'AFILIACIÓ on s'especifiqui que ell afiliat/a se troba al corrent de pagament de la quota sindical. Cridar 985257199 extensió 4407.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.