Wellington Learning International

  Nou acord de col·laboració amb el centre de formació online Wellington Learning International, que compta amb més de 10 anys d'experiència en el desenvolupament d'eines per a l'aprenentatge d'anglès.

  21/02/2020.
  Wellington

  Wellington

  Wellington Learning International compta en el seu catàleg amb més de 15 cursos en línia de provada efectivitat, el denominador comú de la qual és l'enfocament fonètic de l'estudi d'anglès, ajudant així als estudiants a millorar de manera especial les habilitats de speaking i listening, molt valorades per a preparar exàmens oficials i en l'ús de l'idioma en general.

  Per tan sols 49€, les persones afiliades a CCOO podran accedir a la plataforma durant 1 any complet, tenint a la seva disposició el suport de tutors durant tot el temps de formació. En finalitzar la formació, s'emetrà el corresponent certificat d'aprofitament.
  Si desitges més informació d'aquest nou servei fes clic aquí.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.