Reivindicació per la concertada davant el Parlament

  Protesta conjunta contra la suspensió dels acords de l'ensenyament concertat.

  12/02/2020.
  Equiparació concertada

  Equiparació concertada

  Els sindicats FE-CCOO Illes Balears, FeSP-UGT i STEI ens hem concentrat davant les portes del Parlament Balear per protestar per la suspensió dels acord de l’ensenyament concertat i que han aturat l’acompliment de les millores negociades durant l’anterior legislatura. Reclamem l’acompliment dels acords signats de l’ensenyament concertat.

  Després de les passades eleccions la Conselleria d’Educació i Universitat no ens ha cridat a Mesa per parlar dels acords de millora negociats i els ja firmats tot i les nostres reiterades demandes. Només ens convocà a una reunió el director general de Planificació i Centres en la qual ens va explicar que no estava en disposició de signar res en aquest moment per manca de partida pressupostària.

  Des dels tres sindicats sindicats, hem reclamat avui a la concentracióque es segueixi el procés d’implementació d’orientadors als nivells d’infantil i primària, hem reclamat la jornada màxima de 23 hores lectives a secundària i l’acompliment d’equiparació salarial que havia de ser efectiva segons la darrera signatura el 31 de desembre de 2019.

  També hem recordat l’acord que implementava el segon i tercer sexennis i la calendarització de la paga d’antiguitat al personal docent a més de l’increment dels mòduls de funcionaments dels centres i l’increment d’una vegada per totes, del complement autonòmic de personal no docent.

  Els tres sindicats hem organitzat aquesta concentració per aconseguir que els responsables polítics de la Conselleria ens convoquin de manera urgent a Mesa i ens plantegi el seu full de ruta per tal que les reivindicacions, negociades, consensuades i algunes fins i tot signades, puguin dur-se a terme durant el curs escolar.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.