La FE-CCOO defensa la igualtat d'oportunitats i l’equiparació normativa dels requisits lingüístics

  Davant l'aturada del nou decret de requisit de català dels docents s'ha creat un grup de treball per tractar aquest tema.

  30/01/2020.
  Mesa de treball

  Mesa de treball

  Dimecres, 29 de gener del 2020

  La FE-CCOO fa les valoracions següents:

  • Des de CCOO apostem pel diàleg i la negociació com a mitjà per arribar a acords.
  • Com a Sindicat de classe, ens sembla positiu l’estudi i posada en pràctica d’una normativa d’equiparació dels requisits exigits per aquesta administració ja que ens equiparà amb la resta de territoris de parla catalana.
  • Qualsevol mesura que serveixi per donar igualtat d’oportunitats i promogui la unitat de la llengua catalana tindrà l’aprovació de la FECCOO.
  • Per altra banda, des de la FECCOO pensem que s’hauria d’incrementar l’oferta de formació permanent especialment en matèria lingüística. També som favorables a que es promogui més l’ús del català a la universitat.
  • Per afavorir el coneixement del català i com a mesura positiva envers la valoració de la nostra llengua pensem que s’hauria de generalitzar l’oferta de l’estudi del català a les EOI de les CCAA de parla no catalana.

  Volem aprofitar per defensar i valorar la bona tasca que desenvolupen els docents per tal de promoure l’ús del català en els nostres centres educatius.

  En definitiva, la FECCOO treballa i treballarà envers la promoció de la llengua i defensa dels drets lingüístics de forma coordinada amb les altres confederacions i federacions d’ensenyament dels territoris de parla catalana formant part del grup de treball “Llengua i drets”.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.