CCOO demana que es convoqui la mesa general de funció pública

  La insistència de CCOO ha donat el seu fruit i el nou Govern ha complert amb el seu compromís, prioritzant la pujada salarial de 2% als treballadors i treballadores públiques i l’ha aprovat al Consell de Ministres amb intenció de fer-la efectiva immediatament, amb efectes retroactius des de l'1 de gener de 2020. L’Àrea Pública de CCOO de les Illes Balears reclama la convocatòria de la Mesa General de Funció Pública per a que aquesta pujada s’apliqui en la nòmina de febrer als empleats i empleades públiques de les Illes.

  28/01/2020.
  negociación

  negociación

  Dilluns 27 de gener del 2020

  Cal recordar que aquesta pujada salarial ve contemplada en el II Acord per a la Millora de l'Ocupació Pública i les Condicions de treball. Aquest acord inclou també:

  - L'impuls de les ofertes d'ocupació pública i dels processos d'estabilització i consolidació, per complir definitivament l'objectiu de reducció de la temporalitat a menys de 8%. La recuperació de l'ocupació pública perduda i emprendre les mesures necessàries per abordar el rejoveniment de les plantilles passa també per l'eliminació de qualsevol limitació en la taxa de reposició.

  - Els plans de carrera professional.

  - Els plans d'igualtat.

  - L'establiment d'un calendari de treball per a la negociació el III Acord per a la Millora de l'Ocupació Pública i les Condicions de treball.

  El treball específic per aquest III Acord per a la Millora de l'Ocupació Pública i les condicions de treball ha d'anar acompanyat de les reformes normatives necessàries i del Desenvolupament de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP) en l'accés a l'ocupació pública, OEP, formació, classificació professional i culminació de la disposició transitòria tercera, entre altres qüestions.

  CCOO seguirà defensant els drets de tots i totes les treballadores dels serveis públics, liderant la negociació col·lectiva i reclamant que els acords s’han de complir. Per tot això demanem que es convoqui el més aviat possible la Mesa General de Funció Pública de les Illes Balears, per tal que la pujada del 2% sigui efectiva a la nòmina del mes de febrer amb caràcter retroactiu a l’1 de gener.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.