La FE-CCOO demana que cessi la intromissió en el dia a dia de la labor educativa

  CCOO continua donat suport al col·lectiu docent enfront les accions de les organitzacions d’extrema dreta, en relació a la suposada caça de bruixes per adoctrinament catalanista i de gènere i demanem que cessi la intromissió en el dia a dia de la labor educativa.

  23/01/2020.
  CCOO Ensenyament

  CCOO Ensenyament

  Dimecres, 22 de gener de 2020

  Des de l’inici del curs escolar, la Federació d’Ensenyament de CCOO (FECCOO) ens hem oposat als intents de l’extrema dreta per instaurar el PIN Parental denunciant, davant la Fiscalia General de l’Estat, la campanya iniciada per VOX. Aquesta iniciativa retrògrada és un clar atemptat contra un dels drets fonamentals de les persones, és a dir, el dret a l’educació. Posar impediments a la llibertat d’ensenyament va en contra de la pròpia llei educativa, a la vegada que fomenta l’odi cap a les persones i famílies LGTBI entre altres col·lectius.

  Les accions empreses a nivell estatal es completen amb les dutes a terme en l'àmbit autonòmic. La FE-CCOO de les Illes dona suport al Pla de Coeducació Autonòmic de les Illes Balears, que cerca potenciar el caràcter integrador i inclusiu de l’escola pública a la vegada que es defensen els valors socials i democràtics com són la igualtat i la cohesió, superant les discriminacions de gènere arrelades i normalitzades.

  Aquests darrers dies estem vivint atacs constants a l’ensenyament públic i als docents de les Illes Balears per part dels polítics i col·lectius de dretes. És per això que des de CCOO reiterem el nostre suport a tot el col·lectiu docent, rebutjant de manera contundent l’entrada de VOX en les centres educatius. No podem consentir que s’atempti així contra els valors democràtics i d’inclusió de la nostra escola, ni tampoc contra els treballadors i treballadores del sistema públic, que amb la seva labor s’impliquen en detectar i prevenir situacions d’assetjament escolar i de violència, per tal que el nostre alumnat es pugui desenvolupar de manera integral en un entorn segur i tolerant, on la igualtat d’oportunitats sigui una realitat efectiva.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.