Correcció d'errades en el Conveni col·lectiu del sector de la reforma juvenil i protecció de menors de les Illes Balears.

  Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears de l’Acta de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu del sector de la reforma juvenil i protecció de menors de les Illes Balears i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (codi de conveni 07100585012018)

  24/12/2019.

  El 5 de juliol de 2019, la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu del sector de la reforma juvenil i protecció de menors de les Illes Balears es reuní per acordar la rectificació de determinades errades detectades al text del Conveni, i se subscriví l'Acta de sessió corresponent.

  Podeu consultar el document original i la correcció de les errades.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.