OPOSICIONS 2020

  Consulta les places ofertades.

  15/12/2019.
  Sorteig lletra inici oposicions

  Sorteig lletra inici oposicions

  DARRERA NOTÍCIA!!! 13 comunitats retardaran les oposicions i altres quatre les mantindran Consulta la notícia fent clic a l'enllaç.

  Ja podeu consultar la relació de places per funcions i illes al document adjunt. Una de les 1.144 places pot ser teva. I recorda...Qui no s'arrisca,no guanya!!! ;-)

  I si vols consultar els supòsits pràctics de les oposicions del 2019, la Conselleria els ha fet publics tal i com demanàvem des de CCOO, així que ja els pots consultar fent clic als enllaços següents: MESTRES, SECUNDÀRIA, FP, EOI.

  Per aquelles persones que estiguin interessades en l'oferta a la resta de l'estat, podeu consultar la informació que els nostres companys han pujat a la seva web clicant aquí.

  No oblidis revisar de manera periòdica la nostra oferta formativa, majoritàriament en modalitat on-line i gratuïta per la nostra afiliació. També pots optar a l'oferta d'àmbit estatal.

  Publicada la Resolució per la qual es convoquen les oposicions de 2020 als cossos docents no universitaris de les Illes Balears. Podeu accedir al tràmit fent clic aquí.

  Resultats dels SORTEJOS

  *Sorteig de la lletra que regirà l'ordre de participació en les oposicions de docents del 2020. Es començarà per la lletra G.

  *Sorteig per constituir els tribunals d'oposició. Ha sortit el número 5715 que correspon a Ramón Alejandro, Jaume (1r llinatge 2n, nom).

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.