Qualificacions IQPIB

  Convocat el procediment per acreditar les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació corresponent al programa comú del Pla Anual de Polítiques per a l'Ocupació (PAPE 2019).

  12/12/2019.

  L'Institut de Qualificacions Professionals de les Illes Balears és l'òrgan encarregat de definir l'estructura de les qualificacions, i establir i mantenir el sistema integral de les qualificacions professionals a les Illes Balears en alts nivells de qualitat i valoració social. També té com a objectiu promoure i realitzar actuacions i estudis encaminats a l'enfortiment, al desenvolupament i a la millora de la formació professional, per iniciativa pròpia, per indicació del Consell de la Formació Professional de les Illes Balears o per petició expressa de les administracions públiques amb competències en la formació professional.

  Per consultar la Resolució de la convocatòria, clicau aquí.

  Convocatòria del 5 de desembre.

  Informació de qualificacions.

  Habilitació d'assessors i avaluadors.

  Formadors de certificats de professionalitat.

   

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.