La Plataforma Estatal per l’Escola Pública convoca als partits polítics a una reunió en defensa del dret a una educació integral

  Han enviat 17 cartes a les i els representants de les agrupacions amb presència al Congrés dels Diputats en la qual recorden la normativa vigent que es pot veure vulnerada per algunes accions empreses des de l'extrema dreta.

  29/11/2019.

  Per frenar la campanya contra l'odi iniciada a través del PIN parental, des de la Plataforma Estatal per l'Escola Pública s'han presentat avui al Congrés dels Diputats peticions de reunió urgent amb els diferents grups parlamentaris, amb la finalitat de prendre aquelles mesures necessàries per protegir l'accés a una educació integral, l'autonomia dels centres educatius i l'exercici en llibertat de la professió docent.

  A les 17 cartes registrades, dirigides als partits polítics de l'arc parlamentari, la Plataforma Estatal per l'Escola Pública mostra la seva preocupació per "els moviments que algunes organitzacions de l'extrema dreta del nostre país estan duent a terme a l'objecte de menyscabar el dret a una educació integral i equilibrada de l'alumnat ".

  En el text recorden als seus receptors les diverses normatives i regulacions que l'acció empresa per HazteOir estaria posant en entredit, com la LOMCE, la Constitució espanyola i la Declaració Universal dels Drets Humans, entre d'altres.

  Per això, ha sol·licitat a tots els partits convocar una reunió amb caràcter urgent per abordar aquest assumpte i evitar la vulneració dels drets de l'alumnat i la tasca docent.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.