Per la defensa dels nostres drets

  Els sindicats de CCOO i UGT s'uneixen sota el lema “No a l’acomiadament per emmalaltir”.

  28/11/2019.
  27N

  27N

  Ahir al migdia, representants de CCOO i UGT protagonitzarem la concentració davant la Delegació de Govern en Balears sota el lema “No a l’acomiadament per emmalaltir”, en resposta a la sentencia del Tribunal Suprem que permet a les empreses acomiadar als treballadors amb baixes intermitents, tot i estar justificades.

  Durant aquesta protesta, que també es va fer extensiva a diferents ciutats de tota Espanya i davant el Congrés dels Diputats, els secretaris generals d’ambdós sindicats varen exigir la derogació de l’article 52.d de l’Estatut dels Treballadors, que permet aquest tipus de sentències i d’altres que també precaritzen les condicions laborals, com per exemple: la pèrdua de drets en les empreses quan els convenis han caducat sense arribar a nous acords, la imposició de convenis d’empresa que no respecten les condicions dels convenis sectorials,...

  És una vergonya que un Tribunal avali un acomiadament en detriment de la salut laboral de les persones, emparant-se en el fet que certes malalties laborals no reconegudes encara com a tal, es facin passar per malalties comunes. És per això que des de CCOO seguirem lluitant per la defensa dels nostres drets, dels drets de totes i tots els treballadors.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.