FE-CCOO presenta una eina per al càlcul de barems per al Concurs de Trasllats

  La pàgina web ofereix l'oportunitat de millorar aquesta puntuació a usuaris i usuàries.

  22/11/2019.
  Calculadora

  Calculadora

  La Federació d'Ensenyament de CCOO (FECCOO) ha llançat una eina perquè totes les persones interessades puguin calcular els barems que els corresponen per la seua trajectòria professional per al procés de concurs de trasllats. L'eina ofereix, a més, diferents opcions perquè usuaris i usuàries puguin millorar la seua puntuació.

  El Concurs de Trasllats és el procediment normal de provisió de les places o llocs vacants dependents de les administracions educatives a cobrir pel personal docent, en el qual poden participar tot el funcionariat de carrera o en pràctiques dels Cossos de Mestres, Catedràtics i Professors, Professors Tècnics d'FP i Mestres de Taller, així com el Cos d'Inspectors, dels diferents cossos docents de nivells no universitaris, a excepció de l'aquell personal funcionari docent que tenguent una plaça adjudica per concurs, no hagi romàs en ella un mínim de dos anys.

  Si vols provar, accedeix des de la següent adreça: https://www.concursotraslados.fe.ccoo.es/autonomico/islas-baleares/

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.