MUFACE presenta una app mòbil gratuïta per als seus mutualistes

  La nova eina permet a usuaris i usuàries realitzar diverses gestions i consultes.

  22/11/2019.
  app muface

  app muface

  Des del 15 de novembre està disponible la nova versió (2.4.2) de l'aplicació "MUFACE Mòbil" per a telèfons intel·ligents i tauletes amb sistemes operatius Android i Apple-iOS a través de les seves respectives botigues electròniques : Google Play i Apple Store.

  Aquesta nova versió corregeix els errors detectats en algunes versions anteriors d'Android, per la qual no es podia accedir a certes opcions de menú. A més, juntament amb la sol·licitud de talonaris, targeta sanitària europea i altres serveis ja existents, afegeix la possibilitat de consultar l'estat de les sol·licituds presentades en la Mutualitat, sense necessitat de Cl@ve.

  L'únic requisit per utilitzar l'aplicació és que el mutualista estigui prèviament registrat. Per registrar-se, pot fer-ho des d'aquí.

  A més, Muface ha publicat un manual d'instruccions per a l'ús de la seva app.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.