Les professionals d'educació infantil continuen lluitant.

  El proper dilluns 18 de novembre a les 18h en la Pça. Santa Pagesa, educadores del primer cicle d'educació infantil (0-3anys) tornen a sortir al carrer a denunciar la precarietat de les seves condicions laborals.

  15/11/2019.

  Sota el lema "Els centres d'educació infantil EDUCAM, NO guardam!", el col·lectiu de graduades, diplomades i tècniques d'educació infantil surt al carrer per denunciar davant la societat la situació laboral en la que es troben.

  Reclamen entre d'altres:

  - La reducció de les ràtios per poder atendre amb la suficient qualitat i una major seguretat a l'alumnat de 0 a 3 anys, donat el grau de dependència dels infants cap a l'adult.

  - Eliminar del conveni col·lectiu l'article que permet que les baixen el grup de cotització del 2 al 4, ja que en cas contrari, tant les prestacions de l'atur com les futures jubilacions farien encara més deplorable la seva situació laboral, que ja es veu agreujada amb la congelació del seu sou des de fa més de 7 anys!!!

  -Implementar mesures que faciltin la conciliació de la vida familiar amb la laboral.

  Per tot allò i més...continuen la seva lluita pel benefici dels infants i per dignificar les seves condicions laborals.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.