Denunciat el VI Conveni Col·lectiu d'Ensenyament Concertat

  A principis de 2020 es constituirà la Mesa Negociadora en la qual la Federació d'Ensenyament de CCOO abordarà els problemes no resolts pel conveni actual.

  31/10/2019.
  VI convenio colectivo

  VI convenio colectivo

  Dijous, 31 d’Octubre de 2019

  La Federació d'Ensenyament de CCOO ha denunciat el VI Conveni Col·lectiu de l'Ensenyament Concertat, juntament amb la resta de les organitzacions sindicals representatives del sector, amb la intenció d'iniciar les negociacions que ens permetin millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector .

  CCOO té especial interès, com a única organització sindical amb representació a tot l'Estat que no va subscriure l'esmentat conveni, en poder modificar un text caduc i desfasat als temps actuals.

  Un cop finalitzat l'àmbit temporal del VI Conveni Col·lectiu, les organitzacions sindicals i patronals representatives del sector procedirem a constituir la Taula Negociadora a partir de gener de 2020, a la qual CCOO traslladarem aquelles propostes que formaran part de la nostra plataforma reivindicativa.

  Des FE-CCOO us emplacem a participar amb les vostres aportacions a la nostra plataforma. Aspectes com la jornada, hores lectives / no lectives, permisos retribuïts, desconnexió digital, entre d'altres, adquireixen especial rellevància davant un VI Conveni que no ha solucionat els problemes que realment ens afecten als més de 130.000 treballadors i treballadores que conformem l'ensenyament concertat .

  Per altra banda a les Illes la FE-CCOO aprofita per tornar a demanar que es convoqui la mesa de negociació per tractar el compliment de l’acord de 2016 pel que fa a la implementació del segon i tercer sexennis, la paga de 25 anys i altres temes pendents com la negociació del 4t i 5è sexenni i l’ampliació de les jubilacions parcials als nascuts a partir de 1960.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.