"RECLAMA PASSATGER", el nou servei per a l'afiliació de CCOO que defensa els teus drets quan voles

  SERVEI:Reclama passatger. Defensa els teus drets com a passatger/a: Si en els últims 5 anys t'han cancel·lat el vol, has patit un retard de més de 3 hores, t’han perdut l'equipatge, has patit overbooking ... ara pots reclamar els teus drets a través de Pyramid Consulting a cost 0; només en cas de guanyar, abonaries el 20% (+ IVA) de la indemnització que coures.

  30/10/2019.
  Pyramid consulting

  Pyramid consulting

  T'han cancel·lat el vol? Has patit un retard de més de 3 hores? No t'han deixat embarcar perquè havien venut més bitllets? T’han perdut l'equipatge?

  Si en els últims 5 anys t'has vist en alguna d'aquestes situacions, CCOO i Pyramid Consulting poden ajudar-te a reclamar els teus drets a través del seu acord de col·laboració.

  Advocats experts de Pyramid Consulting reclamaran la indemnització que et correspon d'acord amb la normativa europea, a cost 0 per tu. Només en el cas de guanyar, abonaries el 20% (+ IVA) de la indemnització que cobrassis. Si no guanyem, no pagues res.

  La Confederació de CCOO ha ampliat l'acord amb Pyramid Consulting, perquè aquesta entitat a través dels seus serveis d'Assessorament en matèria hipotecària, presti un servei GRATUÏT de Consultoria per al conjunt d'afiliats/des al sindicat.

  Pots posar-te en contacte amb els responsables del servei "Reclama Passatger" a través del correu reclama@pyramidconsulting.es o del telèfon 660 48 43 22. Advocats experts et donaran assessorament de forma totalment gratuïta, sempre que acreditis la teva afiliació a CCOO.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.