AVÍS URGENT ALS NOUS MUTUALISTES DOCENTS QUE NO HAN TRIAT ENTITAT SANITÀRIA EN L'ÀMBIT DE MUFACE

  A una setmana del final del termini, queden alguns nous mutualistes que, tot i que ja estan donats d'alta a MUFACE, encara no han realitzat l'elecció de la seva entitat sanitària.

  25/10/2019.
  muface

  muface

  A la tardor de 2019 han pres possessió els nous funcionaris de carrera docents, que adquireixen la condició de mutualistes obligatoris de Muface. MUFACE ha enviat ja correus electrònics personals a cada un dels nous mutualistes docents en què s'informa, en primer lloc, que han d'optar entre rebre l'assistència sanitària a través del servei públic de salut de la seva pròpia comunitat autònoma (INSS) o través de mitjans concertats (ADESLAS, ASISA, DKV i el IGUALATORIO de CANTÀBRIA). L'opció s'ha de fer en qualsevol cas, sigui quina sigui la seva cobertura sanitària actual.

  En segon lloc, s'ha comunicat que per la seva comoditat s'ha disposat un servei d'elecció d’entitat a la seu electrònica de la Mutualitat, dins l'apartat "Serveis per a col·lectius específics", l'enllaç directe és https: //portal.muface. és / altaentidad / en el qual podran identificar-se a través de la plataforma Cl@ve, que permet l'ús de certificat digital, DNI-e, Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN. L'elecció d'entitat sanitària pot fer-se també per correu postal o presencialment a les oficines de la Mutualitat. Feta l'alta d’entitat importants i formalitzada la seva afiliació, rebrà al seu domicili la targeta d'afiliació i el talonari de receptes.

  RECORDATORI: El proper 31 d'octubre acaba el termini perquè cada nou mutualista docent triï entitat sanitària, per la qual cosa s'adverteix que, transcorregut aquest termini sense que s'hagi exercitat l'opció, MUFACE, d'ofici, adscriurà a aquest col·lectiu a l'assistència sanitària pública, és a dir, a l'INSS (Seguretat Social) i remetrà el talonari i la targeta d'afiliació.

  L'alta de beneficiaris, si n'hi ha, s'ha de fer en tot cas pel mutualista, ja sigui electrònicament, presencialment o per correu postal.

  Poseu-vos en contacte amb el Servei Provincial.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.