La FECCOO demana la convocatòria de la mesa de concertada

  Des de la FE-CCOO demanem la convocatòria d'una mesa de l’ensenyament concertat per exigir, en caràcter d’urgència, el compliment de l’Acord de Millora de 2016 pel que fa a la implementació del segon i tercer sexennis, així com la paga de 25 anys del sector de la concertada.

  16/10/2019.
  negociación

  negociación

  Dimarts, 16 d’octubre de 2019

  La Federació d’ensenyament CCOO considera que l’acord que es va negociar el curs passat no es pot retardar més i que ha de ser signat.

  Des de la FE-CCOO valorem negativament que a dia d’avui la Conselleria encara no hagi convocat la mesa per a seguir negociant aquests temes. No podem oblidar els treballadors i treballadores del món de l’educació de les Illes Balears afectats per aquestes negociacions. Cal recordar que la intenció a la passada legislatura era l’equiparació salarial del professorat de concertada.

  És per això que una vegada que el curs escolar ja està en funcionament creiem oportú que la Conselleria d’Educació torni a citar les parts negociadores per tractar la resolució de tots aquests temes plantejats i que encara no s’han tancat.

  Des de la FE-CCOO també insistim en què al mateix temps s’han de començar a tractar altres temes pendents com la negociació del 4t i 5è sexenni i l’ampliació de les jubilacions parcials als nascuts a partir de 1960 .

  Per tot això demanem que es convoqui la mesa de negociació per a poder negociar tots els temes aquí dalt exposats.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.