La FE-CCOO demana al Conseller Martí March negociar les millores per als docents

  D’ençà l’inici de la nova legislatura, la FE-CCOO reclama que comencin les negociacions sobre l’acord de millora que va anunciar el Conseller durant l’any 2018.

  16/10/2019.
  negociar

  negociar

  Dimarts, 15 d’octubre de 2019

  Ja fa temps que des de la FE-CCOO diem que aquesta legislatura hauria de ser la de la millora de les condicions dels docents així com la passada va ser la de la recuperació de gran part de les retallades.

  Per això des de la FE-CCOO insistim que per una banda és necessari que es compleixin els punts de l’Acord Marc que han quedat pendents i per l’altra cal negociar l’Acord de Millora que el Conseller ens va presentar en Mesa Sectorial.

  L’Acord de Millora anunciat pel Conseller recull les propostes que des de la FE-CCOO hem anat demanant aquests darrers temps:

  Mesures salarials, com la millora dels sexennis.

  Mesures normatives com l'elaboració del Decret d’Interins.

  Millores sobre l’estabilitat de les plantilles, ampliant l’oferta d’oposicions fins al 2023, ampliant així la plantilla orgànica i, per tant, millorant també la mobilitat dels funcionaris.

  Continuar millorant les ràtios.

  Incorporar la figura dels ATEs a la plantilla de la Conselleria d’Educació.

  Desenvolupament del pla 0-3 anys.

  A més, pensem que en aquest acord s’haurien d’incloure també altres matèries com són la disminució d’hores lectives a primària i secundària, la millora de les infraestructures i millores per l’FP.

  El Conseller es va comprometre a començar les negociacions a principi d’any i a fer un informe sobre l’Acord Marc que fos la base de negociació d’aquest Acord de Millora. A la FE-CCOO pensem que ara ja és el moment de tornar a tractar aquests temes que es varen deixar pendents i demanem al Conseller la realització d’un pla d’aplicació de les millores i que inclogui tots els aspectes aquí esmentats.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.