CCOO exigeix prendre mesures efectives davant l'emergència climàtica

  Davant d'aquesta emergència climàtica la Federació d'Ensenyament de CCOO se solidaritza amb els milers de persones afectades pel temporal i envia el seu suport davant aquesta dramàtica circumstància, alertant sobre la necessitat urgent de prendre mesures davant el canvi climàtic responsable de fenòmens com el que estem patint en aquests dies.

  13/09/2019.

  Són diverses les comunitats autònomes afectades per la DANA, que ha ocasionat que les classes s'han interromput en la majoria dels territoris afectats per prevenir situacions de risc per a la comunitat educativa.

  Davant aquesta greu situació, que posa en perill la integritat física de les persones i impedeix el desenvolupament de la vida acadèmica amb normalitat, la Federació d'Ensenyament de CCOO exigeix que des de les administracions es prenguin les mesures oportunes per garantir la seguretat de tots els membres de la Comunitat Educativa.

  La Federació d'Ensenyament de CCOO insisteix en la presa consciència sobre el fet que ens trobem davant d'una emergència climàtica a nivell mundial que es manifesta, per desgràcia, amb fenòmens com el que estem patint aquests dies.

  Pel que instem a tota la comunitat educativa per treballar en els centres educatius com a espais de sensibilització sobre el canvi climàtic, i a tota la ciutadania a participar de manera activa en les accions i mobilitzacions convocades per CCOO que es van a realitzar a la setmana del 23 al 27 de setembre pel clima.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.