La FE-CCOO torna a convocar a les educadores de les escoletes 0-3 per reclamar un conveni digne

  La FE-CCOO continua la lluita en favor d’un conveni digne en el sector de les educadores de les escoletes de la primera etapa d’educació infantil (0-3 anys). Les concentracions seran dilluns 8 de juliol a les 18:00h a la Plaça des Parc a Eivissa i dijous 11 de juliol a les 19h a la Plaça de l’ajuntament d’Inca.

  05/07/2019.
  Cartell de concentracions del mes de juliol

  Cartell de concentracions del mes de juliol

  Les treballadores i educadores del 0-3 continuen reivindicant una major consciència social de la seva situació de precarietat que ve motivada especialment pel fet de ser un sector feminitzat i per tant precari. Això fa que s’aprofundeixi en la injusta bretxa salarial.

  Cal recordar que després de l’exitosa vaga del passat 21 de maig i en contra del que van expressar les treballadores aquell dia, es va signar el nou conveni col·lectiu que no complia les expectatives d’un sector que havia vist el seu sou congelat durant més de 7 anys. CCOO va intentar amb diversos mitjans l’aturada de la signatura d’aquest conveni però, tot i ser el sindicat majoritari a nivell estatal en aquest sector i no haver signat el conveni, no varem tenir la força necessària a la mesa de negociació per a que així fos.

  Des de la FE-CCOO continuem amb el nostre compromís amb aquestes treballadores. Volem fer valer l’esforç que els va suposar la vaga que va tancar tantes escoletes de Mallorca i Eivissa. Per això continuem aquesta lluita que és la de tothom. Cal remarcar que el conveni signat també va en contra de l'educació dels nostres infants, donat que 39 hores d'atenció directa impedeix coordinar i preparar les tasques necessàries per acompanyar en el desenvolupament emocional, les capacitats afectives, socials i intel·lectuals dels infants.

  Aquestes treballadores són imprescindibles per als nostres infants i per a la nostra societat. Per això convocam a tothom a particiar en les dues concentracions que es faran la setmana que ve. La primera el dilluns 8 de juliol a les 18h a la Plaça des Parc d’Eivissa i la segona el dijous 11 de juliol a les 19h a la Plaça de l’ajuntament d’Inca.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.